Bloggen

Förhoppningen är att ni ska finna innehållet här som inspirerande, entusiasmerande, utvecklande och till viss del klargörande. Den sista punkten kommer ändå ske i våra egna enskilda tankar och innebär att jag skulle sitta inne med några svar och eftersom jag inte gör det är det därför inte heller mitt syfte. Jag hoppas att vi tillsammans skapar svaren i diskussioner och interaktion med varandra och våra elever. Hoppas att bloggen med dess innehåll kan bidra och öka möjligheterna till detta.

En annan uppgift, än det som jag angav i förra inlägget, som ingår i mitt uppdrag är att jag ska ”Ge tips på lektionsplaneringar, studiebesök, teman, osv. och fungera som bollplank för pedagoger.”. Här är mina förhoppningar att det inte ska stanna vid mig och mig allena. Eftersom den samlade kompetensen vi besitter är väldigt mycket mer än bara jag och mina 10 % hoppas jag att vi tillsammans genomför denna uppgift.

Vi gör alldeles för många bra saker och tänker alldeles för mycket bra som egentligen handlar om det entreprenöriella lärandet för att de ska stanna vid oss själva. Mitt uppdrag ser jag primärt som att möjliggöra en plattform och kanal för detta samt att försöka få tankarna att sätta fart hos oss. Så välkomna att på denna blogg kommentera och gör kunskapandet gemensamt.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu