Mina intentioner

Jag hoppas att ni i fortsättningen kontinuerligt kommer på besök och jag ska göra allt vad jag kan för att på bästa sätt försöka ge er lite verktyg. Verktyg som kan klargöra begreppet en aning och inspirera er till att se begreppet Entreprenöriellt lärande som en möjlighet genom att det egentligen bara sätter ord på saker som varit centrala inom pedagogik tidigare.

Jag har som för avsikt och ambition att bloggen ska vara en levande varelse som med hjälp av er ska kunna fungera som kunskapsspridare och idéspruta. Därför hoppas jag att vi alla kan bidra i kommentarsfältet till varandras funderingar. Självklart välkomnar jag också råd och rön i ämnet som jag kan fördjupa mig inom och sedan sprida vidare här, maila mig gärna och be mig publicera.

Jag har inga färdiga svar och är inte heller mer kompetent än någon annan, däremot har jag en del förkunskaper och egna erfarenheter som jag kan och ska försöka dela med mig av. På bloggen kommer jag att lägga ut intressanta artiklar, aktuell forskning och annat löst skrot om begreppet ”Entreprenöriellt lärande”.

Välkomna!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu